domenii
   

 

 

S.C. Construcţii Marcu S.R.L. s-a înfiinţat în anul 1997 şi are sediul social situat în Municipiul Topliţa, strada Libertăţii (Morii), nr.17, judeţul Harghita.

Domeniile principale de activitate sunt lucrările de construcţii (civile, industriale şi agricole) şi comercializarea materialelor de construcţii.

Începutul a fost timid şi anevoios, firma având doar 2 angajaţi, datorită conjuncturii sociale, însă în prezent am ajuns la un personal de 45 de angajaţi cu o pregătire profesională de foarte bună calitate, punându-se accent pe creşterea constantă a nivelului de pregătire teoretică şi practică a tuturor angajaţilor. Astfel firma are personal calificat pentru executarea unei game largi de activităţi, cum ar fi lucrări de: zidărie, dulgherie, instalaţii, montare învelitori, montare sisteme de coşuri de fum.

Principalii clienţi ai noştrii sunt atât persoane fizice cât şi persoane juridice cu capital privat şi de stat.

Dealungul anilor prin activitatea pe care am desfăşurat-o am dat dovadă de mult profesionalism şi seriozitate, ceea ce a dus la crearea unui cerc de clienţi permanenţi pe care ne străduim să-i satisfacem permanent.

Obiectivele de investiţii realizate până în prezent demonstrează faptul că putem face faţă oricărei provocări, aşadar nu ezitaţi să ne CONTACTAŢI

 

 
   

 

© Copyright 2008 - CONSTRUCTII MARCU - Toplita - Toate drepturile rezervate